Reality check av NORGE idag

Låt oss göra en liten reality check

Jag som Svensk som varit boende i Norge i snart 10 år känner att jag måste få ge min analys och uppfattning av det jag ser sker i Norge idag.
Vissa anser möjligen att varför ska jag prata om detta när förhållanden i Sverige mitt hemland redan är så illa så jag kunde gott påpeka dessa istället?.
Jo men saken är ju nu så att det är inte i Sverige jag har bott de senaste åren så det är inte i Sverige jag har sett detta.

NORGE framstår nästan som ett stort experiment hur mycket man kan paralysera och indoktrinera en befolkning utan att de ser vad som faktiskt händer.

Sverige har sin totalhavererade migration som nu tar all dess befolknings fokus och en regering som låtsas som ingenting.
Men det är inte i detalj jag analyserat detta.

Jag har analyserat Norge då det är så EXTREMT alla detaljer som går så många förbi och som bygger en verklighet jag inte tror någon faktiskt vill ha

Jag har som boende i Norge uppfattat följande =

 

NORGE IDAG HAR
 • Bompengar som faktiskt också är en ren övervakning av den enskilde bilisten. Och som mjölkar folket på pengar som inte bara går till staten som har nog genom skatteintäkter utan också till privata aktörer som ingen rätt har att få dessa pengarna då vägarna inte tillhör dem och enligt grundlagen är Bommar också OLAGLIGA.
  Och att “störa” de styrandes affärer direkt på plats som sig är berättigat är i en demokrati som bompeng aksjonen gjorde när de promenerade rätt in i rådssalen .
  Det ger 20.000 i böter och bortvisning från platsen.Kameraövervakning var 2-3 km längst större vägar. Kamouflerade som “Väderkameror”
  Jag har noterat att tex längst hela vägen från Oslo ner till Sörlandet så är där en TUNG kameraövervakning. Exluderat Bomkamerorna!.
  Det är extremt. Och ingenstans finns behov för så många kameror för att övervaka vägens väderstatus annat än det ochså övervakas bilisterna i detalj. Något som inte bomkamerorna klarar. De tar bild främst på bilen.
  Medan dessa tar bild på folket i bilarna.
  Sedan har ju Norge sedvanlig tung övervakning av folket med kameror på de flesta platser i städerna. Men där avviker nog inte Norge just från andra land. Men att de brukas för övervakning det går ju däremot inte att komma ifrån.
 • Internetövervakning av Kripos som pågår hela tiden, Även av den vanlige medborgaren baserat på om bl.a de är kritiska mot staten.
 • Barnevernet som terroriserar familjer och tvångs adopterar bort deras barn.Och som vill alla instanser relaterade till barn att bekymring anmäla alla för allt och ingenting så fort de möjligen misstänks avvika från A4 arket. Samt som brukar lögner, manipulation och fabricering för att nå sitt mål. Som tar barn på grundlag som “inte god nog inkomst” hos föräldrarna. Medans de ger uppåt 60.000 i månaden till fosterhemmen.Och som också själva barnevernet i kommunen får grava pengar för barnen de tar.
  De tar också olagligen omsorgen från föräldrar med en olaglig instans som Fylkesnemnda som är avgjord på förhand av barnevernet. Hör ni det? Ni går alltså till ett förvaltningsorgan i tron om att ni ska tala för er sak när den faktiskt redan är bestämd.
  Ändå fortsätter föräldrar att gå dit och ingen vill se det är ett SPEL.
  Som alla inblandade (utom föräldrarna) är med på.
 • Norsk Psykiatri som det på senare tid avslöjats (Utan konsekvens för de inblandade) Att de systematiskt bryter lagen och att rättsäkerheten och personvärnet för de inlagda är noll och ingenting värt. Norsk psykiatri brukas ochså det som ett rent terrormedel mot obekväma individer. Speciellt de som varslar om missförhållanden i arbetslivet. En läkare kan sända bekymring utan att ha mött personen ifråga. Eller bekymring utan att den har någon bevisad sanningshalt. Och trots du sedan kommer ut igen och kan bevisa det hela var upplagt som en hämd i vännstjänsternas tecken då läkaren med all sannolikhet gjort detta på önskan av någon annan så får detta ingen konsekvens.
 • NAV som kan övervaka folk utan tillstånd och fängsla dem hur de vill. skuldbelägger de fattiga. Nav som terroriserar de som är svagast och tar pengarna från de som har allra minst. Tvingar dem stanna kvar i systemet under skam istället för att hjälpa dem upp.
  Ett NAV som kör över de sjuka och helst försöker avliva dem på plats genom att inge ge dem det stöd de är berättigade i en välfärdsstat att ha.
 • Acer avtalen som säljer ut all ström och tvingar folket återköpa sin ström för många gånger dyrare pris.Och ger kontrollen av detta till andra land. Detta genom ett avtal de gjorde (Erna gjorde) Utan allas samtycke och definitivt utan folkets samtycke allt för att säkra sin egen framtid.
 • Avskaffandet av kontanter som går igenom nu i dagarna. Så om bankerna stänger ditt konto så har du ingenting alls. De kan neka dig ett konto så är du KÖRD.
  Samt detta gör det är möjligt om så staten vill att övervaka alla dina göromål och inköp.
  Nu införs då det kontantlösa samhället. Du blir beroende av det lilla plastkortet eller bluetoothfunktionen i mobilen via köpappar i butiken.
  Nästan steg vad jag kan se?
  Chippingen
  som redan har påbörjats i bl.a Sverige.
  De får folk till att chippa sig med elektroniskt chipp i handen som då både kan spåra dig vid alla tider. Identifiera dig och som antaglien ochså kommer bli brukt som betalningsmedel när plastkorten fasas ut. Detta kommer du inte kunna välja frivilligt. De kommer tvinga det på dig. För utan chipp kommer du till slut inte ens få gå in och handla i butiken eller besöka läkaren och antaligen inte ens få inneha ett bankkonto om du inte ochså är chippad.
 • Vindkraftverken som inte ens är för Nordmän. Då strömmen säljs ut.
  Men som ödelägger Norsk natur. Här ser man logik är ingenstans då Norge har naturliga enorma vattenkraftresurser och har faktiskt inte bruk för Vindkraftverk. Ändå införs de och byggs av utländska investorer mot folkets vilja.
 • Vaccin Tvången av vacciner på barn som ursprungligen är bra men som i vissa fall vaccinerar för sjukdomar som inte längre finns och som innehåller ingredienser som inte ska vara där och som vissa gånger är dödliga, invalidiserande och på sikt gör dig steril och blir inte du steril så sänks fertiliten däremot hos dina efterkommande tills sterilitet är faktum.
 • Tvång till smartmätare som är hälsovådliga.
  Samt faktiskt också de kan brukas till övervakning av dig genom sin ständiga direktkontakt med centralen. De strålar ochså sådana mängder att det påverkar din hjärtrytmn.
  Vill du inte ha dem så stänger de strömmen. Oavsett detta är emot lagen.
  Ska du jobba emot detta må du gå genom rättsak som då kostar dig multum.
 • Ökande rese priser för att få resa så folk tvingas röra sig mindre iochmed dyra färjebiljetter, dyrare flygbiljetter, dyrare bensinpris, osv osv.
 • Makabra skatter på att ens inneha och äga en bil.
  EU skatt på bil i ett land som inte ens är med i EU.
  Detta skulle normalt vara frivilligt inför utlandsresan.
  Om man nu anser att den skatten all borde existera vill säga Då EU suger mer pengar än de ger tillbaka något alls.
  Skatter på skatterna såfort du faktiskt äger något alls.
  Inte är det nog med 50% skatt på lönen det ska betalas ännumera och det i ett land som ständigt propagerar för sina rikedommar iochmed oljefonden.
  Men de pengarna ser folket inte röken av.
  Istället sparas det in på just de sjuka och äldre.
 • Försäkringar som också de surfar på att har du bil så ska du ha “råd”
 • Inkommande förbud att köra Dieselbil.
  (Bensinbil lär vara nästa i listan att bli förbjuden) Alla bilar ska vara elektriska och därmed med möjlighet för staten att kontrollera dessa från distans. Följa deras position och eventuellt ochså stänga av dem från distans. Samt Elbilar har en mer begränsad räckvidd än en vanlig bil.
  Folk ska TVINGAS betala multum för bilar de egentligen inte vill ha.
  Som faktiskt kan explodera och som kostar mycket mer än en vanlig bil.
  All in the name of “Miljöööön”
 • DAB radion. Norge är enda landet i VÄRLDEN som släckt sitt analoga radionätverk! VARFÖR? De tvingade alltså befolkningen att både köpa dyra DAB radior och erbjöd inläming av de vanliga radiorna. Detta är bortom makabert då det mobila nätverket är helt kontrollerat från högre ort och vid tex ett övertagande av en främmande makt så är det det mobila nätverket det första som stängs och folk kommer inte kunna kommunisera eller få uppdateringar om situationen. De blir helt utsatta. Sändarna till det vanliga radionätverket är tillochmed nedplockade och sända till Afrika?. Så nu när det pratades på att de vill nätet ska återinföras så förklarar staten att det går tyvärr inte för sändarna är givna bort!.
  Inför införandet at nv totalitär stat så är ju detta mycket mycket lägligt. Ett mobilt nätverk kan ochså det helövervakas. Det var inte möjligt med radionätverket.
 • Tvångssalg av egendommar av domstolar som inte följer lagen.
  Ofta orsakat av just ovan nämnda NAV. Vanlig bestraffning av Varslare och utvalda individer som ska krossas till varje pris.
 • Inkassobyråer som faktiskt många gånger drivs av staten som gör dig en skuldslav för livet genom att lägga ränta på din skuld så du aldrig blir kvitt den. Du jobbar för staten.
 • Skulder till bank och stat
  Samt lureriet att man ska låna av banken för att finansiera sin bil hytta och hus. Så att du i praktiken lever för att jobba för att återbetala det lån du tagit för att inför andra uppnå den status som du måste ha för att “Ingå i gänget” och anses som “ordentlig” Du ska alltså vara en skuldslav för att ses på som ordentlig i Norge. Hör på den.
 • Begravning. När du dör så ska dina anhöriga betala för din gravläggelse trots du hela ditt liv genererat pengar för staten. Så har staten inget intresse för att ge dig tillbaka när du väl är död.
 • Ålderdom. Inte heller när du är gammal och pensionär får du tillbaka det du genererat till staten. Då är du en belastning. Och det märks hur många äldres pensionsfonder är snattade från för att bekosta andra områden på bekostnad av den enskilde pensionisten var fonds värde därmed sjunker och pensionen påverkas avsevärt.
 • Rättsystemet. Ett helt rättssystem i Norge som är uppbyggt på BEDRAG av folket. Då hela processerna är för att generera pengar för aktörerna och mjölka folket för pengar.
  Och är inhabil 99% av gångerna. Då hela gänget ofta ingår i samma Losje. (Hemligt sällskap) Som frimurare, Odd fellow, osv som då har andra lojaliteter än de som de ska ha i sina ämbeten.Ett rättssystem som dömer pedofiler till 22 mån fängelse (Eller inget straff alls) Men som ger föräldrar som uttalar sig mot systemet som kidnappat deras barn på falska grundlag samma straff! (Enbart exempel men visar hur systemkritiker ständigt förföljs)
 • Politi som inte längre jobbar för folket utan är statens lakejer utan moral och som blint följer det respektive instans säger åt dem. Även utan domstolsbeslut både gällande barnevern och mat tillsyn. De brukas nu mer för att skrämma folket än för att beskydda dem!
  Och de tar upp absurda anmälningar gjorda av staten mot privatpersoner och håller dem passiva för att under längre tid få rätt att övervaka den enskilde medborgarens göromål. Och många gånger medhjälpa till att dömma oskyldiga för det är statens önskan.
  Medans när en privatperson anmäler så hänläggs det i princip ALLTID.
  Speciellt hänläggelser mot ansatta i staten. Läkare. barnevernsansatta, Psykologer mm trots bevis på deras svindel och bedrag samt uppenbar kriminalitet så LÄGGER POLITI ALLTID NER ANMÄLNINGARNA. Trots de mottagit bevis hänvisar de oftast till “Grunnet bevisets stillning” Vilket är ren lögn och det av NORSK POLITI.
 • Massmedia i Norge som mestadels rapporterar det STATEN anser de ska rapportera med propaganda. De rapporterar 80% av gångerna till statens fördel utan att höra motparten eller låta denne komma till tals. De resterande 20% är mestadels för syns skull att folk ska ha fortsatt tilltro till att tidningarna skriver oberoende. Vilket de inte gör.
 • Marrakech avtalen. Där fri invandring utan gränser underskrevs
  (Igen mot folkets vilja och vetskap) och du som medborgare sätts åt sidan för de nyanlända. Och kritiserar du detta eller har synpunkter på den bristfälliga integreringen av de nya medborgarna så får du faktiskt staten på dig.
  Du blir kallad rasist för att du har kritiskt tänkande och tidningarna är faktiskt förbjudna att rapportera eventuella negativa effekter av denna invandring.
  Uttalar du bara vissa ord på facebook så blir du utestängd.
  Ytringsfrihet?Mattillsynet. Mattillsynet i Norge idag opererar inte längre som de var tänkt. Som ett beskydd av djurs väl och ve inom Matnäringen. Utan som ett kontrollorgan som ochså de brukas som bestraffning om bonden på något vis varit “obekväm”. Tex varslat om något eller har en mark som någon ansatt inom kommunen vill åt. det finns många exempel på bönder som blivit fråntagna djuren trots de har dokumenterat att djuren både haft det bra och mattillsynet blåljuger. Se Merete Støvring som har gruppen Støtt Varsleren Merete. Jag har ochså läst en dokumentering som gick över många år av trackasseing mot en bonde. För det är ofta saker med terror som pågår över tid.
  Flera bönder har ofta inspelningar på deras besök. Men ingen som lyssnar. För här medhjälper ochså POLITI Blint med till olagliga aktioner för att hämta djur trots sakerna fortsatt är i process och ingen lagkraftig dom föreligger. Trots detta och utan dom begår Politi och matillsyn ofta våld mot bonden med att hålla dem nede på golvet medans de tar djuren samt tillochmed KELDJUREN och avlivar alla inom 48 timmar.Djurens bästa har precis som i barnevernet och deras falska “Barnets bästa”
  inget noll och nada med deras aktioner att göra.
  Här känner jag att jag måste ge min tolkning av deras handlingar. För i min uppfattning så ser jag att bakom detta ligger agendan att befolkningen ska bli helt beroende av staten på alla sätt. Och utan egentillverkat kött i Norge så måste kött importeras och därmed gå genom tull och beskattning. Mer vinst till staten och mer kontroll.
  Och en mer beroende befolkning.
  För det allt stadigare propageringen av att alla ska bli vegetarianer är ochså det ett medel för att nå beroende. För en befolkning som lever på Grönsaker kan inte tillgodose sitt matbehov av mat odlad inom Norge. Mer mat måste då importeras.
  Beroendet av staten blir än mer tydligt.
  Reglerna Mattillsynet följer som nu i allt högre tempo kväver Norges bönder är EÖS Regler och regler från EU. Som Norge officiellt inte ens är med i. Men bakom kulisserna varit med i helatiden genom EÖS och Schengen avtalen. Regler de dock som uppdagats följer och tolkar lite som de vill.
  Dock alltid till fördel för staten och på befolkningens bekostnad oavsett.
 • Klimathotet = Aktiv skrämselpropaganda i skolorna iochmed “Klimathotet”. Medveten traumatisering av barn med påståenden som inte ens är vetenskapligt belagda!
  Jag säger inte det inte är verkligt. Men den ständigt upprepade orsaken till varför klimatet förändras är lögn. jag säger att här missbrukas ett barn hänsynslöst för att sprida skräck för ett scenario som vi skuldbeläggs för. Och som att vi kan göra något åt något som är naturliga cykler i klimatet. Vi har förorenat naturen ja. Och borde vi göra något åt det JA. Men ändrat klimatet? NEJ. Och att höja skatterna för att låsa folk inne i sina respektive länder är inte något som löser något alls utom att ge makthavarna oändlig kontroll.
  Det som mest chockar mig i det här fallet är tabut om att kritisera the “Holy Greta”.
  Man blir direkt attackerad och trakasserad för något man faktiskt har rätt till att tycka!Med hennes hjälp har nu också följande introducerats =
 • “Flyg Skam” Att flygplan förorenar så mycket att skatterna ska höjas så vanligt folk inte längre har råd att resa med flyg. Enbart eliten. Och man ska alltså skämmas för att bidra till denna förorening och resa mot “världens undergång”.
 • “Barnskam”. Att det är “Oansvarigt” föra in nya barn i denna värld.
  Vi ska ju decimeras enligt NWO agendan och unga människor går och frivilligt steriliserar sig.
  För de tror på Greta!.“Köttskam” Vegetarism PÅTVINGAS människor. Och det görs allt svårare att bönder i Norge ens ska få ha djur. Kött ska också göras dyrare så folk inte har ens råd at äta det.
  Utom eliten som bestämt detta de har fortsatt har råd till att äta vad de vill. “Hundskam” Greta själv har nog inget uttalat om detta men det har börjats propagera för att hundar minsann nu plötsligt är dåliga för klimatet. Har ni sett artiklarna som försöker få folk att se det som negativt att inneha hund? De kommer allt oftare.
  Lika absurt som att påstå kors fisar är orsak till klimatförändringarna.
 • Stortings Representanter och politiker som får göra precis vad de vill och fortsatt inte blir avsatta? Är det demokrati? När de som styr sätter in lagar som ger dem =
 • Rätt att ljuga.
  Rätt att sladda dokument och
  De själva höjer sin egen lön.

  De får heller ingen konsekvens av sina handlingar.
  Som hon Tine Skei Grande och Kornåkern med tonåringen?
  Som den där MDG Byrådet i Oslo Lan Marie Nguyen Berg. Som begått sådana övertramp på arbetsmiljölagen och helt säkert många fler som aldrig kommer i media.
  VARFÖR är de fortsatt kvar?
  I Vilket annat land som helst hade de blivit AVSATTA för detta!ÄNDÅ röstar folk gång på gång och tror att NÄSTA GÅNG ska det bli bättre. Ändå fortsätter allt att gå samma håll mot en stadig isärplockning av välfärden på folkets bekostnad. Och detta oavsett vilken politisk inriktning den styrande regeringen för ögonblicket innehar.
  Vilket borde klart signalisera till de allra flesta att här pågår ett enda stort luredrejjeri.Sanningen är att det existerar ingen demoktrati i dagsläget,,, Det hela är ett spel.Enligt grundlagen ska all makt utgå från folket.
  Dagens stat med hela rättsystemet ignorerar hela grundlagen hänsynslöst.
  De går ochså in och ändrar i den bakom folkets rygg.
  Och ingen dommare,politiker eller advokat tar ens med grundlagen i rättssaker idag.
  Så vilken makt har då folket idag sålänge ingen vill erkänna hur det faktiskt ligger till och handla därefter?
 • INDOKTRINERING.
  DET MENTALA FÄNGELSET

Det värsta av allt är fängelset som byggs upp kring er i Norge är inget gentemot det fängelse som finns i folks huvud.

Det mentala fängelset. STATENS INDOKTRINERING. Som påbörjas redan i Barnehagen.

I skolan och barnehagen Introduseras Jantelagen som segrerar befolkningen från varandra. Gör att förmågan till samarbete individer sinsimellan fallerar.
Då ingen litar eller tror eller ställer upp för varandra. Istället ska tilliten gå till STATEN

Samt jag har personligen funnit gällande barnehagar att de brukar ochså ett system mot barn som uppfanns i Reggio Emilia i Italien direkt efter andra världskrigets slut.

Ett system där de lär sig faktiskt hantera barn så de blir lydiga i grupp men som ochså fråntar auktoriteten från föräldrarna.

Där introduseras att alltid ha en ledare att följa och att inte klara stå upp på egen hand.

Jag ser både i Sverige och Norge detsamma beteende där staten implenterat Jantelagen.
Allt för att tilliten mellan individer ska falla bort.
Så att tilliten till staten blir desto större.

Det finns barnehage ansatta som årligen besöker Reggio Emilia seminarier
(Söker du på namnet får du upp många sidor om Reggio Emilia).
De lär sig implentera och insinuera saker till barn genom lek med barnen i barnehagen.

Därför så extremt många barnevernssaker påbörjas just i barnehagen.

Inte för att det är bara de som kan upptäcka verkliga missförhållanden i hemmet utan för att de ochså kan själva bygga upp en falsk verklighet genom egna tolkningar.

Pedagogerna går ochså faktiskt på kurser där huvudtemat är “Du ser det när du tror det”
Där hör man själv att de suggesterar själv in en tro om att tex en förälder är tex våldsam eller övergripare. Och implenterar sedan den verkligheten med insinueringar till barnen.

Och för sedan detta över till barnevernet.
Ibland är hela saken faktiskt beställd AV barnevernet.
Barnehagen gör ett uppdrag FÖR BARNEVERNET.
För det finns mången beställning av barn som går genom barnevernet.
Listor där det står vilka familjer vars barn ska tas.
Och har de inte en orsak så fabricerar de en orsak.

Och är det en statlig barnehage så får de direkt profit på när omsorgsövertagelsen genomförs och familjens liv är krossat.
Och barnet de påstår sig ha “räddat” är nu traumatiserat på RIKTIGT pga barnevernet.

De följer “tecken” som att om barnet inte gillar fiskbullar så är det utsatt för övergrepp. Om barnet har ett blåmärke måste det ha blivit slaget.
Sunt förnuft,, Ingår inte i bilden. Här är angivarmentalitet och en illvillja bortom alla ord.
Nu gäller detta inte alla barnehagar. Det gäller inte alla barnehageansatta.
Men det gäller allt för många barnehagar.

 • ALLMÄNT
  Den allmänna uppfattningen är att de som ens påpekar dessa många saker jag nu tagit upp det är att förlöjliga och utpeka som paranoida. På med foliehatten istället för att ens våga analysera de fakta som faktiskt ligger framför dig på bordet.Varför är det så blind tilltro till tillexempel barnevernet? Varför kommer alltid den obligatoriska robotfrasen “De hade nog en god grund”.
  Varför tros det hellre på systemet än det gör på föräldrarna?
  Detta är jantelagen in progress.
  Att tilliten till individer faller bort till fördel för tillit till staten.
  En blind dum tillit utan verklighetsförankring.
  Indoktrinerad dit och kvar enbart för egen bekvämlighet att kunna se andra hållet med gott samvete.Den blinda tron på staten och att de vill befolkningens väl och ve.Och att man anmäler hellre till politi eller barnevern istället för att prata med sin granne, släkting, arbetskamrat eller den okände. Istället uppmuntras Angivarmentaliteten.
  Vet ni vilka andra som sysslar/sysslade med sådant?Nazityskland och Ryssland.
  KOMMUNISM dvs Marxism följer detta mönstret.
  Jag ser vissa har tron på att Ryssland ska komma och rädda situationen i Norge då Ryssland inte är med i NWO agendan och tillåter inte muslimska migranter.
  De må kanske inte vara med i den agendan det är jag enig om.
  Men att de skulle rädda Norge från den här utvecklingen är mycket tvivelsamt Ryssland själva faktiskt praktiserar kommunism/Marxism och därmed själva skulle upperätthålla en totalitär stat utan åsikts och rörelsefrihet.De själva har stasi och KGB övervakning av befolkningen.De själva har angivarmentaliteten installerad och indoktrinerad genom skolsystemet Så barn kan anmäla sina föräldrars “felaktiga politiska åsikter”Ochså de lärs att Ryssland är världens bästa land på alla områden. Låter det bekant?Och det är de som mer eller mindre har installerat mindcontroll på världsordningen som stater genom media idag uttnytjar sig av.Rysslands egen stora nyhetskanal RT är experter på att låta helt opartiska utan att de faktiskt är det.För de är experterPROPAGANDAPolitiska motståndare fängslas och de faktiskt tar barnen från dem!Vilken “räddning” kan ett sådant land egentligen ge Norge?
  Ha lite LOGIK!Det är för den delen inte något annat land som ska eller KAN rädda Norge.

  DET MÅSTE NI SJÄLVA GÖRA.
  Och den makten HAR NI.

 • Tillägger att får du problem med en instans som tex NAV så får du problem med alla instanser. För plötsligt ger sig alla på dig. Som en bestraffning. Som ett “team”
  Som att du är targeted och stämplad som avvikare från den “accepterade normen”
  Barnevernet också brukas som bestraffning och kontrollering av befolkningen i Norge.
  Varslar du om arbetsförhållandena på jobbet är straffet ofta bekymring till barnevernet. Och sedan är hela systemet på dig. I tätt samarbete med varandra.De statuerar ofta exempel på varslare för att ingen annan ska våga avvika ur ledet och stå upp mot det de ser pågår i dagens Norge. Och jag tror att många ser vad som pågår men de vågar faktiskt inget säga. För systemet trycker ner varslare allt de kan.Och andra som väljer lura sig själva att tro de fortsatt bor i “världens bästa land”Och påpekar du deras lagbrott så är det plötsligt du som blir anklagad för att vara
  “Ett hot mot demokratin” Och “Verklighet Fjern”

Jag har här inte inkluderat så mycket av konspirationer, Losjer eller gått och NWO agendan trots det kunde skrivas mycket mer om detta i detalj. Det finns ännu mer man kan tillägga men jag ser det som att bilden jag byggt med denna text borde vara alarmerande nog!.

Norge (Världen) går mot en totalitär stat.

VAR ÄR NI NÅGONSTANS?

Varför fortsätter ni se andra hållet?

ÄR DETTA DET NORGE NI GÅR I 17 MAJ FÖR?

STOPP smartmålerne

Oppfordrer alle som blir rammet av disse truslene om å anmelde Skagerak Nett/Energi (også andre nettselskaper) til politiet for trusler om å stenge strømmen deres (noe som er ulovlig i Norge uten svært gode begrunnelser). Anmeldelsen bør gjøres snarest og gjerne også personlig mot kommunikasjonssjef Thor Bjørn Omnes som fremfører truslene i avisene. Ta gjerne med så mye dokumenter dere klarer og be om å få snakket med en etterforsker slik at denne kan bli tatt alvorlig. Med begrunnelse om at dette vil påføre dere store ulemper med overvåkning og unødvendig stråling i eget hjem. Mange har blitt lurt til å få installert smartmåleren uten å forstå hva dette medfører av overvåkning og stråling. Les mer her : https://stoppsmartmaalerne.no/nyheter/

 

Har norsk stat forvandlet folk til SHEEP’s. order takers?

Has the Norwegian state turned people into SHEEP’s. order takers?

Skagerak truer med å ta strømmen til kundene sine!

Oppfordrer alle som blir rammet av disse truslene om å anmelde Skagerak Nett/Energi (også andre nettselskaper) til politiet for trusler om å stenge strømmen deres(noe som er ulovlig i Norge uten svært gode begrunnelser). Anmeldelsen bør gjøres snarest og gjerne også personlig mot kommunikasjonsjef Thor Bjørn Omnes som fremfører truslene i avisene. Ta gjerne med så mye dokumenter dere klarer og be om å få snakket med en etterforsker slik at denne kan bli tatt alvorlig. Med begrunnelse om at dette vil påføre dere store ulemper med overvåkning og unødvendig stråling i eget hjem. Mange har blitt lurt til å få installert smartmåleren uten å forstå hva dette medfører av overvåkning og stråling. Les mer her : https://stoppsmartmaalerne.no/nyheter/

Posted by STOPP smartmålerne on Wednesday, 23 October 2019

Clever Cat Knocks On Door

"Either I'm seeing things or this cat just knocked on the door?!" 😂😂

Posted by UNILAD on Saturday, 27 April 2019

 

Statansatte har lagat IMUNITET for sig selv, og vi far 3 til 5 år fengsel fra offentlige tjenestemenn uten bevis

 

Dommerne er ansatt i konsulentfirmaer som påtar seg oppgaven med å etterforske, påtale og dømme personer mot betaling.

 

Femte november i fjor tok Silje Benedikte Øwre (20) sitt eget liv på et hotellrom i Oslo. De siste to årene av sitt liv fikk hun i seg over 10 000 sterke tabletter på resept. (5 Nov. 2012)

 

Klage på tvungent psykisk helsevern m.m (update 20. nov. 2019)

 

Hvordan ligger det til med NORSK STAT’s rettssikkerhet? How is the law of the NORWEGIAN STATE legal?

 

 

QANON / WE THE PEOPLE
https://fampo.blog.se/qanon
https://fampo.blog.se/we

STAT i STAT / BARNEVERN = BARNEHANDEL * FOLKEMORD
https://fampo.blog.se/stat

BARNEVERN = SATANIC
https://fampo.blog.se/satan

SATANIC RITUAL ABUSE
https://fampo.blog.se/grov

FYLKESNEMNDA = SATANIC
https://fampo.blog.se/satanic

NORWEGIAN POLITICS = BETRAYAL 
https://fampo.blog.se/press

COURT SYSTEM = CORRUPTED
https://fampo.blog.se/okokrim

PSYCHIATRIC SYSTEM / CONTROL SYSTEM
https://fampo.blog.se/tvungen

Satanic ritual abuse – Wikipedia

https://en.wikipedia.org › wiki › Satanic_ritual_abuse

Satanic ritual abuse was the subject of a moral panic that originated in the United States in the 1980s, spreading throughout many parts of the world by the late 1990s. Allegations of SRA involved reports of physical and sexual abuse of people …

List of satanic ritual abuse allegations – Wikipedia

https://en.wikipedia.org › wiki › List_of_satanic_ritu…

During the 1980s and 1990s a moral panic about alleged Satanic ritual abuse (SRA) occurred, mainly in parts of the English-speaking world. This was …

The Hard Facts About Satanic Ritual Abuse

https://culteducation.com › group › 1138-satanism

Small children are sometimes snatched from their parents’ custody on the whisper of a suspicion that the parents may be involved in satanic ritual abuse (SRA).

The Hard Facts about Satanic Ritual Abuse – Christian …

https://www.equip.org › article › the-hard-facts-abou…

10 juni 2009 – A teenage girl, who was impregnated during a satanic ritual, … Some true believers (see glossary) in satanic ritual abuse (SRA) say that more …

Videor

6:23
ThoughtTraveler
YouTube – 21 juli 2010
39:41
#Truther’sLand
YouTube – 9 sep. 2019
3:45
cole pinter
YouTube – 24 maj 2019
30:51
Jon Wedger – I talk to a survivor of Satanic ritual abuse,…
Facebook – 11 okt. 2018

SATANIC RITUAL ABUSE (SRA): – ReligiousTolerance.org

www.religioustolerance.org › sra

2 juni 2016 – Satanic ritual abuse is a.k.a. SRA, Cult Related Abuse, Ritual Abuse, Ritualized Abuse, Sadistic Ritual Abuse, Organized Sadistic Abuse, etc.

SRA – Ascension Glossary

https://ascensionglossary.com › index.php › SRA

Hoppa till Satanic Agenda – The Satanic agenda is to reverse human neurological functioning by conditioning the person to create trauma and feel pain …

FAMPO https://fampo.blog.se